FÅ SET CYKEL

I dagens snabba värld, där avståndet mäts mer i tid och mindre i miles är snabba bilar och motorcyklar alltför vanliga. Det spelar ingen roll, men du kommer att ha hjärtslag i sin egen takt. Det spelar ingen roll hur bråttom du gör, vinden blåser i sin egen takt. Så varför borde du inte? Cykelturer är en massa minnen och vi tar dig på resan för att lära dig hur du planerar fantastiska resor med cykelställ, CYKELSTÄLL VÄGG och CYKELGARAGE och underbara val.

VÄLJA SOM EN PRO
Att faktiskt veta vilken stil eller rack bäst passar dina behov är bäst. Vi älskar det, vi älskar det.
Trunk Racks: Om du har en SUV och 2-3 cyklar är allt du behöver för att trasport, trunk rack är ett lätt, ekonomiskt val. De är justerbart monterade på baksidan av ett system av band och färgvänliga krokar. Med lite övning.
Hitch Racks: De flesta fordon är utrustade med en hitch-mottagare. En hitch-mottagare kan vanligen installeras på ett fordon.
Reservdäck: En del ställen kan vara utrustade med de bakre monterade yttre reservdäcken, vanligtvis sporthjälpmedel eller terrängfordon. Dessutom är dessa ställen relativt lätta och kompakta, och när cyklarna tas bort.
Grattis, du kommer att bli det första steget. Och om du har ett ställ och du har planerat för en resa,
De största, mest utmanande och roligaste delarna om cykling är en säker och trevlig väg. Gå på en cykeltur i de lätta djunglerna mitt i naturens varv. Känn det dunkande hjärtat med varje pedal och tävla snabbare än tidigare. Eftersom din enda tävling är dig.
KALKER UT PLANER
Google Maps cykelläge kan vara lite besvär, men det är inte en bra idé Mater till dig.

Känn känslan av GPS

Ride med GPS-webbplats och app gör vägsökning och färdplanering lätt eftersom det låter dig följa och skapa egna kartor. När du väl vet var du vill gå kan du ladda ner och skriva ut PDF-cue-arken för din rutt.
Gå pro med en go pro ..!
Resan är inget utan de bilder och videoklipp du fotograferar. Njut av stabiliteten och suddning av en kamera och njut av.

CYCLEMORE, LIVEMORE OCH HÅLLA SMILING ...